While reading: Fata cu Picioare de Sticla

Click pe mine ca sa ma comanzi!

Stiti cum este ca atunci cand citesti o carte, parerile pe care ti le lasa sa fie atat de puternice incat sa vrei neaparat sa vorbesti cu cineva pe tema cartii respective? Sunt lucruri care in recenzii nu se reflecta, si cel mai probabil sunt lucrurile care isi lasa cu adevarat amprenta asupra ta.

Nu va faceti griji: nu voi da mai mult spoiler decat as da intr-o recenzie. Doar asa, cat sa va fac curiosi 🙂 In plus, asta ma va ajuta si pe mine cand voi face recenzia sa pastrez toate aspectele importante care m-au impresionat de-a lungul cartii pentru a nu uita sa mentionez nimic care merita spus.

Okay, dupa cum spune si titlul, m-am apucat de o carte noua numita Fata cu Picioare de Sticla, de Ali Shaw. Am citit pana acum numai primele 3 capitole dar pot spune cu siguranta ca nu am mai vazut niciodata mai multa culoare intr-o carte. Peisajele si descrierile sunt de-a dreptul exceptionale, iar stilul autorului este, pana acum, foarte fin. Se anunta a fi o carte buna. De asemenea, nu stiu daca asta

Ali Shaw

este numai in editia mea sau nu, dar hartia folosita este atat de moale si de fina, si totusi foarte calitativa, ca imi este frica sa nu cumva sa o indoi sau sa o patez, catusi de putin. Este exceptional. Ca sa nu mai spun de idee: foarte originala si oarecum abstracta, este ceva ce m-a atras de la prima pagina. Dar descrierile sunt cele care ma impresioneaza. Nu va imaginati ca este numai descriere, caci nu este asa. Este un echilibru perfect. Cum am mai spus, o carte speciala.

2 gânduri despre “While reading: Fata cu Picioare de Sticla

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s