Noapte peste Sanctafrax

Noapte peste Sanctafrax este volumul ce incheie trilogia Cronicile Lumii de Margine de Paul Stewart si Chris Riddell. Aceasta carte continua aventura lui Twig , mult mai alerta decat in volumele anterioare ceea ce este un plus major. O poveste complet originala, plina de aventuri si scrisa cu o indemanare nemaipomenita, insotita de niste desene extrem de dragute este tot ce iti trebuie pentru a te distra in weekend.

In acest roman, Twig pleaca in cautarea tatalui sau ce s-a pierdut pe cerul liber. Luandu-si corabia, se inalta spre cer intr-o directie in care nimeni nu mai fusese in speranta gasirii tatalui sau, Lupul Norilor, vestitul pirat al cerurilor. Insa in fata lor se afla un vortex, vortexul furtunii mama care risca sa le darame corabia.

Afland un teribil secret, Twig va trebui sa salveze Lumea de Margine. Va reusi aceasta avand in vedere ca si-a pierdut amintirile si se pierde de echipajul corabiei sale? Veti afla citind aceasta carte pe care o puteti cumpara, la un pret foarte accesibil, de la Libris.ro.

Aceasta carte este, practic, unica din punct de vedere al actiunii. Nu este chiar o carte de copiii asa cum lasa sa se vada la prima vedere. Aminteste multe lucruri pe care lumea de azi le-a uitat cum ar fi iubirea fata de tara, loialitatea fata de prieteni si curajul. Paul are un mod interesant de a povesti, totul petrecandu-se intr-o maniera alerta si foarte iscusita. Trebuie sa recunosc ca, inainte de a ma apuca de aceasta serie, am avut mari indoieli. Am crezut ca va fi o carte ciudatica, pentru copii de 8 ani lipsita de actiune si care te invata ca nu este bine sa minti si chestii dintr-acestea dar m-am inselat sincer. Cartea este plina de aventura si suspans, intorsaturi de situatie si imagini nemaiintalnite a unei lumi ce odata a existat cu adevarat in credinta oamenilor.

Recomand cartea aceasta tuturor. Adultii isi vor aminti de copilarie citind-o, copiii vor avea parte de o multime de aventuri si adolescentii o vor gusta din plin deoarece este ceva chiar original si plin de intamplari neasteptate.

6 gânduri despre “Noapte peste Sanctafrax

      1. Sper si sper si sper, ca de marti sa o incep… Am marti un examen dificil si is foarte stresat… Si dupa marti, urmatorul il am in 8 zile… Primele 3 zile vor fi recuperare :)). Deci sper sa citesc :))

      2. Vezi ca prima parte a cartii curge greu dar cand trecu de ea restul citesti intr-o zi deci ai avea sanse cu primul volum in 3 zile daca te tii de treaba 😉
        Succes cu examenele!

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s