Fieful, Septimus Heap 6

Iarasi imi incalc promisiunea si ma apuc sa postez numai descrierea unei carti dar nu ma pot abtine. Vin cu vesti chiar foarte bune pentru fanii seriei SH. In data de 18 a acestei luni se va lansa Fieful, cea de-a sasea carte a seriei Septmus Heap!

Descriere

• Septimus Heap – o serie bestseller naţional şi internaţional;
• Warner Bros. Pictures a achiziţionat drepturile a şapte cărţi din serie pentru a le transpune pe marele ecran;
• Filmul după prima carte din serie, MAGIE, va fi produs de Karen Rosenfelt, iar Angie Sage va fi producător executiv;
• Serie tradusă în peste 30 de limbi. În cea de-a şasea carte a acestei serii magice, Alther Mella este izgonit, un Fief întunecat învăluie Castelul, iar un dragon întunecat se află în libertate.
Septimus Heap trebuie să-şi folosească toată priceperea pentru a salva de la distrugere Castelul şi Turnul Vrăjitorilor. Şi pentru aceasta, trebuie să pătrundă în Întuneric, dar nu o poate face singur. Cu ajutorul Jennei, al lui Alther Mella, Marcellus Pye şi fratelui înstrăinat al lui Septimus, Simon Heap, Septimus şi Marcia Overstand se luptă cu Întunericul acaparator. Oare va reuşi Septimus să-şi apere lumea magică?
Scrisă cu bine-cunoscutul umor al lui Angie Sage, SEPTIMUS HEAP, CARTEA A ŞASEA: FIEFUL este o captivantă aventură fantastică, plină de momente surprinzătoare, de emoţii neaşteptate şi de întâmplări amuzante.
Intră în lumea lui Septimus Heap pe http://www.septimusheap.com pentru jocuri magice şi multe altele! Intră pe Twitter la @StanleyMsgRat pentru ultimele informaţii de la Şobolanul Mesager Confidenţial!
Anunțuri

4 gânduri despre “Fieful, Septimus Heap 6

  1. alexa700

   Nici nu stiu ce inseamna, nici nu stiu cum se pronunta. Mda, asa era in engleza, eu sunt numai fericita ca se mai aude ceva de ea. Insa un lucru ma enerveaza. Omu de smoala, puteri, potirul de sub stanca si foarte probabil si acesta nu au fost anuntate pe blogul oficial si nu au fost date la sponsorizare. Nu o sa afle nici naiba de ele si nu inteleg de ce totusi se plang ca nu au vanzari la aceste serii daca nici macar nu se straduiesc nici sub negru sub unghie sa le faca reclama…

 1. FIÉF, fiefuri, s. n. (În evul mediu) Feudă; drept de proprietate asupra unei feude.
  Drake=Răţoi
  :)) M-au lamuri ambele traduceri 8-}
  Imi place cum arata coperta 😀 Eu am primele 4 volume ale acestei serii insa vol.4 nu am apucat sa il citesc si am cam uitat ce s-a petrecut in primele volume deoarece le-am citit mai demult. Sper ca daca ma apuc de vol.4 sa pot sa imi reintru in mana 😕

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s