Castigatorul cartii Despartirea de L.J.Smith

Castigatorul, cu numarul 6, este Iulia Neagoe. Trimite-mi adresa ta completa intr-un mail la alexa1898@yahoo.com Felicitari!

ŢINE-ŢI DUŞMANII APROAPE…

Pentru prima oară de când s-a mutat în New Salem, Cassie Blake se simte ca o persoană obişnuită. Este fericită alături de iubitul ei, Adam, şi îşi face noi prieteni. Dar viaţa lui Cassie este ieşită din comun, iar a fi deosebit poate fi un adevărat blestem.

Cercul secret este vânat de un duşman necunoscut – şi oricine poate fi următoarea victimă. Între membrii lui iau naştere alianţe, iar relaţiile le sunt puse la încercare. Nimeni nu ştie în cine poate avea încredere sau de cine să se teamă.

O să reuşească oare Cassie să-şi salveze prietenii… şi pe sine însăşi? Sau alegerile ei vor dezbina Cercul pentru totdeauna?

Reclame

4 gânduri despre “Castigatorul cartii Despartirea de L.J.Smith

  1. saluuut sunt ana si imi pare bine ca mai sunt persoane care au citit Cercul secret (probabil aceste era un concurs dar nu conteaza)eu am citit primu volum iar in urma cu cateva zile am primit de ziua mea Captiva astept cu nerabdare sa o citesc dar mai intai trebuie sa termin Splitu-l.mentionez ca eu am aceeasi tema ca tine dar nu prea conteaza.Te atept in lumea mea sa-mi spui parerile si sfaturile tale de pe blog!

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s