Nascuta la miezul noptii de C.C.Hunter

https://i0.wp.com/www.elefant.ro/res/img/images/nascuta%20la%20miezul%20noptii.jpgDe o scara de la 1 la 10, aceasta carte este de 8. 8 nu e tocmai o nota mica, sunteti de acord? Dar nu e nici 10. Ok, vreti sa stiti de ce am punctat-o cu atat de mult? Personajele sunt bine conturate, exprimarea sentimentelor personajeor se face intr-un stil frumos. Actiunea este ok, chiar frumoasa. Este o carte chiar buna, per total. Cu toate astea nu este perfecta. Nu vreau sa-i fac o recenzie negativa. O, nu, nici gand! Nu merita nici pe departe o recenzie negativa.Doar ca aici e o chestie de gusturi. Hai sa va dau un exemplu concret. Foarte multi dintre voi iubesc seria Vampirii Sudului, am dreptate? Cu toate astea, altii o dispretuiesc si va intrebati de ce nu este placuta. Cam asa si cu mine si aceasta carte. Imi place doar ca, pentru mine, mi se pare ca se face prea multa valva pe anumite lucruri cand ar trebui sa se concentreze pe altele. Si sunt si cateva pagini de umplutura. Dar este, cum am mai zis si mai sus, per total, buna.

Kylie este trimisa la o tabara de vara de catre mama si psihiatra ei in speranta ca aceasta sa scape de accesele de teroare nocturna. De parca Kylie nu avea destule probleme (divortul parintilor ei, despartirea de iubitul ei, Tray, si vara care se anunta oribila) afla ca acea tabara era o tabara pentru fiinte supranaturale. Kylie, care intalneste si niste baieti draguti pe acolo, trebuie sa afle daca este si ce fiinta supranaturala este. A, da! Si vede fantome. O fantoma, Nea Soldatul nu ii da pace si va trebui sa afle cum sa scape de el.

V-am lasat putin in aer mai sus spunandu-va ca Kylie se concentreaza pe lucrurile mai lipsite de importanta decat pe cele importante. In loc sa se concentreze pe fantoma si pe misiunea de a afla ce finta supranaturala este, ea se concentreaza mai mult la Tray, la divortul parintilor ei si la alte lucruri mai lipsite de importanta. O sa aflati voi cand veti citi cartea.

Ceea ce mi-a placut, totusi, la aceasta carte este simplitatea. In mod normal, ceea ce intalnesc peste tot suna cam asa: Kylie ajunge in tabara si trebuie sa descopere, cu mare efort, de ce oamenii de acolo se comporta atat de ciudat. Ei bine, nu este asa. In carte se spun lucrurile verde in fata. „Tabara aceasta este pentru fiinte supranaturale” aflii din primele pagini ale cartii. Oricum, luati-o si cititi-o. Merita!

 

Reclame

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s