„Rapirea” (Tina)

Cele noua vieti ale lui Chloe King“Rapirea”

 

    Din punctual meau de vedere, “Cele noua vieti ale lui Chloe King” este una dintre cele mai bune carti citite de mine pana acum. “Rapirea”, al doilea volum al seriei, contine aceeasi combinatie extraordinara ca si “Caderea”: actiune, mister, fantezie si umor, plus o portie zdravana de… mitologie egipteana.

***

          Dupa lupta periculoasa purtata de Chloe si asasinul Ordinului “A Zecea Lama” pe podul “Golden GateBridge”,

aceasta afla cauza noilor sale abilitati (agilitate sporita, vedere nocturna, etc). Fata este o “Mai”, o creatura jumatate om, jumatate pisica, ce-si are originile in Egiptul antic.

Chloe este dusa la sediul acestor fiinite ciudate, unde afla numeroase lucruri despre familia ei adevarata si despre poporul Mai. Cu toate acestea, Chloe nu se simte ciudat in noua ei “casa”, deoarece i se interzice sa-si viziteze mama sau prietenii. Cei din urma sesizeaza de asemenea disparitia brusca a fetei si fac cerceatri pentru a afla adevarata cauza a absentei lui Chloe.

In cele din urma, Chloe descopera faptul ca mama sa a fost rapita de acelasi Oridin ce-i ameninta poporul. Pentru ea urmeaza o lupta grea, in care isi risca viata  pentru a-si salva mama si pentru a-si descoperi adevarata menire in randul poporului Mai. Dar oare va reusi sa invinga?

Va recomand cu caldura “Rapirea”. Va garantez ca nu veti putea s-o lasati din mana!

Multumim editurii Leda  pentru acest volum.

-Titlu Original: „The nine lives of Chloe King – The Stolen”                                              -Autor: Lis Braswell (Celia Thomson)                                                                                -An: 2012

      Postat de: Tina.

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s