Naluca si Naucul de Stacey Kade – Recenzie

Aceasta a fost o lectura chiar frumoasa. A avut cate putin din toate si, cu toate astea, nu predomina nimic. A avut atat paranormal cat si romance, umor dar si suspans. O recomand oricui ii place sa rada.

Alona Dare, cea mai populara fata din clasa este calcata intr-o dimineata de un autobuz al liceului. A murit dar… a ramas tot pe Pamant, blocata aici dintr-un motiv necunoscut ei. Intr-o zi il intalneste pe Will Killian, un adolescent care poate vorbi cu spiritele. Afla o gramada de chestii despre el: toti il credeau schizofrenic, il bantuia un spirit care doarea sa il omoare, tatal sau se sinucisese si are si o gramada de fantome care il „bantuie” incercand sa-l convinga sa faca anumite lucruri nefacute de ele in viata, lucruri care le tin blocate aici. Incercand sa il faca sa o ajute, Alona se indragosteste fara sa isi dea seama de el. Cum vor evolua lucrurile?

Alona Dare, cum am mentionat si mai sus, este cea mai populara fata din liceu. E plina de sine, increzuta, zgarcita si se bazeaza foarte mult pe aparente. Cu toate astea, sub invelisul ei de piele si machiant exista totusi o inteligenta si dovedeste ca uneori poate fi si de treaba, cu toate ca ironia nu lipseste niciodata.

Will Killian e baiatul retras si sensibil al cartii. Pretuieste lucrurile la adevarata lor valoare si stie ce inseamna sa fi alaturi de cineva desi nu o arata intotdeauna. Cu toate astea a avut mult de suferit.

Stancy Kade a reusit sa creeze o poveste din care avem ceva de invatat. Unele lucruri trebuie pretuite caci s-ar putea ca sa vina o perioada in care sa nu mai ai ce sa pretuiesti, viata trebuie traita cat mai ai ce trai, nu trebuie sa jignesti alte persoane ca s-ar putea razbuna plus ca nici tie nu iti „usureaza povara spirituala” cum ar zice un psiholog. Ok, cred ca v-am plictisit deja cu asta. Dar nu va face-ti griji, toate acestea sunt imbracate intr-un strat gros de umor. Mie mi-a placut foarte mult aceasta carte si sper ca si voi sa aveti ocazia sa o cititi.

4 gânduri despre “Naluca si Naucul de Stacey Kade – Recenzie

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s