Blestemul Focului

Nici nu stiu de unde sa incep. Atata actiune, atata mister, atata suspans. Chiar si un strop de umor. E tot ceea ce ii trebuie unei carti de calitate si inca si mai mult. Este absolut superb. Chloe Neill a dat devada de talent dar si de multa, multa imaginatie. Ador cartea aceasta si intra, cu siguranta, in top 20 pentru mine. Si putine persoane cred ca i-ar putea rezista.

Lily era o fata obisnuita pana ca parintii ei sa o trimita la o scoala particulara departe de vechea ei viata. Nici nu trec bine trei zile de cand s-a mutat la noua ei scoala, Sfanta Sofia, ca deja intra in necazuri. Si inca ce mai necazuri… Urmarind-o pe prietena ei, Scout, afla ca aceasta este implicata in niste treburi murdare. Bine, nu chiar murdare, poate doar foarte periculoase. Cand Lily e lovita de blestemul focului, Scout este nevoita sa ii explice in ce a fost implicata si ii dezvaluie existenta magiei, si, ei bine, razboiul dus intre cei cu puteri magice. Dar cand Lily primeste un semn intunecat totul se complica. Afla ca parintii ei au mintit-o si, mai mult decat atat este si intr-un mare pericol. Va reusi ea sa se descurce cu atatea lucruri pe cap? Mai mult decat atat, v-a reusi oare Lily sa supravietuiasca cand exista oameni care pur si simplu vor sa ii secatuiasca toate puterile, sa ii fure sufletul din trup?

Aceasta este o carte pe care o recomand tuturor. Este extrem de frumoasa iar actiunea pur si simplu curge. Vreau sa zic ca, plina de mister si actiune, nu poti sa o lasi din mana oricat ai incerca. Daca nu stiti ce sa cititi si aveti aceasta carte in biblioteca urmatoarea carte pe o veti citi trebuie sa fie cu siguranta aceasta!

Reclame

7 gânduri despre “Blestemul Focului

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s