Ultimul indiciu! – Concurs Leda

Bun! A venit timpul ultimului indiciu! Aveti propozitile, da? Uitati ce aveti de faut mai departe: uniti cuvintele in ordinea in care le-ati obtinut. Daca se leaga sunt mult sanse ca propozitia sa fie corecta. Tot ce mai ramane sunt semnele de punctuaie. Asta e ceea ce aveti de facut:

Intre primele patru cuvinte puneti virgule. Dupa al patrulea cuvant puneti o liniuta ( – ). Dupa al saptelea cuvant puneti punct si virgula. Cam asta e. Nu uitati de unctul de la sfarsitul propozitiei :))

Mai ramane doar atat. Maine inchei concursul. La ora patru (estimez) o sa postez si toti scrieti propozitile. Primele trei comentarii cu propozitia le dezaprob imediat cum le primesc pentru a evita copierile. Dupa ce ustrei au posat am sa le reaprofacandu-le vizibile. Presupun ca e bine asa. Daca nu va cocine ora sa imi ziceti. Nu ame gand cca, dupa atata munca, ca nu va pind in fata computerului Cat despre premii… Va alegeti ce carte vreti dintre cele trei atata timp cat nu starniti certuri. Daca se starnesc certuri sunteti obligati sa respectati ordinea pe care v-am dat-o. Sper totusi sa nu se ajunga aici. Cei care au ramas in urma inca mai aveti timp! Succes!

Reclame

6 gânduri despre “Ultimul indiciu! – Concurs Leda

    1. O samai fie concursuri interesanta, stai linistit. Dar am ramas in pana de idei :)) Plus ca trebuia sa ma incadrez in termenul dat la inceput. Data viitoare va pun sa rezolvati fractii? :)))

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s