Recenzie – Oraul de Cenusa

Orasul de Cenusa este al doilea volum al minunatei serii „Instrumentele Mortale”. Volumul 1 este deja recenziat peacest blog (intr-un mod tare amatoresc – primamea recenzie 😀 ) Tocmai amintrat pe blogul Leda si amvazut ca o sa se lanseze si al treoilea volum al acestei serii si mi-am dat seama ca nu am recenziat acest volum. Asa ca…

Mi-a placut mult mai mult acest volum decat primul. Actiunea e ceva mai alerta si e mult mai mult mister. De asemenease se afla si unele lucruri despre personaje mai mult sau mai putin placute. Cassandra Clare are un talent nemaipomenit! Putini o pot intrece in scriere.

Clary iar a dat de belea. Vrea sa isi salveze mama de coma indusa prin magie, e indragostita de fratele ei, Jace, Simon devine un vampir, Jace este suspectat de furt si Clary habar nu are cum sa procedeze cu atatea probleme pe cap. Lucrurile continua sa se inrautateasca, si Valentine nu inceteaza sa isi bage coada. Va reusi oare Clary sa revina la vechea si linistita ei viata? Sau isi va da viata intr-o noua aventura de neuitat?

Nu pot decat sa imi cer scuze ca am povestit atat de putin din carte. Sunt doua motive : nu vreau sa va stric surpriza si nu prea mai stiu ce se intampla. Oricum, vestea buna pentru fanii acestei serii este ca nu mai au mult de asteptat pana cand se lanseaza al treilea volum.

Aici gasiti recenzia facuta pe blogul Leda celui de-al trilea volum.

Aici gasiti recenzia primului volum.

Si, daca va intereseaza si total lipsit de legatura cu recenzia, aici gasiti concurs pentru cartea Divergent.

(Click pe „aici”)

Spor la citit!

6 gânduri despre “Recenzie – Oraul de Cenusa

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s