Concurs Leda

Am revenit cu un concurs nou. Bag la bataie cartile Frenezia, Taine de Sucub si Stingerea. O sa fie un concurs ceva mai complicat…

In fiecare zi a acestei saptamani o sa postez cate un indiciu. Aceste indicii va vor indica litere sau cuvinte care, asociate corect, vor rezulta o propozitie . Nu e foarte greu, nu-i asa? Primul care rezolva acest „puzzle” castiga Frenezia. Al doilea castiga Taine de sucub si al treilea Stingerea. Sambata dati comment la ultima postare legata de acest concurs cu propozitia rezultata. Duminica anunt castigatorul. Maine postez primul indiciu. Mult succes!

Reclame

21 de gânduri despre “Concurs Leda

  1. Pare foarte interesant…:) Abia astept. Desi am o mica nelamurire. Se presupunem ca ai fi primul care se prinde, dar ai deja Frenezi, poti sa alegi alta carte? Un fel de schimb cu altcineva?

    1. Da! Lucrurile astea se discuta la sfarsit. Primii trei sunt castigatori. Am pus ordinea aceasta cu gandul sa va las sa va alegeti cartile dar, in cazul in care mai multi vor aceias carte sa se respecte ordinea data. Poti sa te tocmesti, daca o sa fi printre primii trei, si sa-ti alegi cartea. Si, daca nu va puteti hotari, respectati ordinea pe care v-am propus-o astfel incercand sa evitam certurile :).

  2. Ma bucur ca va place! De asemenea, orice idee de concurs din partea voastra e bine venita si am sa fac tot posibilul sa o includ atata timp cat e corecta si originala (nu concursuri fulger sau ceva asemanator. Incerc sa fac concursurile cat mai interesante!). Deci, daca aveti idei de concursuri pe care vreti sa le organizez, spuneti-mi si o sa iau ideile in considerare!

  3. Da! Primul care da comment castiga frenezia sau una din celelalte carti pe care le-am pus la bataie. In mod normal castigati cartile dupa ordinea pe care v-am dat-o. Dar, in cazul in care vreti alta carte din cele trei puteti sa vi-o alegeti!

      1. Amandoua. Trebuie sa-ti notezi cuvintele si de-a lungul saptamanii o sa mai fie si alte cuvinte. Nu e mare chestie. Toate cuvintele se unesc (inclusiv cele doua de azi) formand o propozitie care, daca o sa fi printre primii trei care posteaza o sa castigi unul dintre premiile enumerate. Deci, acestea doua de azi, plus urmatoarele de maine, paimaine, raspaimaine pana sambata se aduna formand o fraza. Ai inteles? 😉

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s