Jocul minciunii

Nu pot sa zic ca mi-a placut prea mult aceasta carte. De fapt, nu prea mi-a placut deloc. Actiunea abia evolueaza si parca e prea monotona. Nu exista suspans, nu exista nimic, cel putin nu pentru mine. Inceputul e cat de cat promitator, dar de acolo…

Dupa ce este ucisa Sutton, sora ei geamana, Emma ajunge sa-i ia locul. Trebuie sa se integreze in gasca lor, sa se de-a drept Sutton in tot ce face, desi Emma nu stie nimic despre ea. Si daca incearca sa fuga, ucigasul o va omora si pe ea.

Cam atat va pot dezvalui. De fapt, cred ca deja am trecut limita avand in vedere ca asta e cam tot ce se petrece in carte. Bine, am mintit. Exista putin suspans, totusi, dar, avand in vedere ca aceasta este o serie, sper ca acesta sa fi fost de introducere si sa intre bine in actiune din volumul al doilea. Ca idee, cartea este draguta prezentand aspectele vietii si facandu-te sa pretuiesti tot ce ai. E o carte care se bazeaza mai mult pe „Joaca-te cu focul si o patesti”… sau mori. Problema e ca Sutton se juca cu focul, personaj care abia apare pe parcursul cartii ca spirit nevazut care nu face nimic altceva decat sa incerce sa-si aminteasca viata. Emma e mult prea cuminte, abia observa ce se petrece in jur, trage prea multe concluzi aiurea care nu fac decat sa o trimita inapoi de unde a plecat. Chiar nu prea face nimic, decat sa observe. Si asa actiunea devine monotona.

Oricum, daca va plac thrillerele sau stilul Sarei Shepard pe care s-ar putea sa o stiti mai mult din Micutele Mincinoase, atunci, intr-adevar, aceasta este o carte care merita citita.

Reclame

10 gânduri despre “Jocul minciunii

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s