Altfel de ingeri, de Lili St.Crow

Sunt multe de spus despre aceasta carte. In primul rand, as vrea sa o felicit pe Lili Saint Crow pentru ideile geniale pe care le-a avut.Actiunea se petrece in America, iarna, si se concentreaza pe Dru Anderson. Nu va pot desvalui prea multe despre cele intamplatein cart, dar am sa va spun macar atat: de cand tatal lui Dru s-a transformat intr-un zombi, viata ei este complet data peste cap.

Un minus in privinta cartii ar fi acela ca in mijlocul actiunii, Lili introduce o multime de „Paranteze”, alineate intregi de lucruri care nu au de-a face cu aciunea respectiva. Intr-un fel e bine ca sporeste suspansul. Pe de alta parte, poate deveni enervant avand in vedere ca multe dintre aceste lucruri se repeta din 20 in 20 de pagini. In rest, cartea este foarte buna, actiunea iti trece prin fata ochilor si termini cartea inainte sa-ti dai seama. Merita sa o cititi.

Reclame

8 gânduri despre “Altfel de ingeri, de Lili St.Crow

  1. Mi-a placut cartea, e foarte reusita:). Mda, daca ar fi reduse acele fragmente pe langa ar fi mai ok, insa asa pare si Dru mai verosimila. Adica, orice om isi aduce aminte de alte lucruri care au intr-o oarecare masura cu situatia in care se afla in prezent.

  2. Sincer nu, nu seamănă Dru cu Rose 🙂 Dru are nevoie să fie protejată şi o cam scapă alţii vie de obicei, pe când ROse era foarte întreprinzătoare şi se putea descurca şi singură, că doar a plecat singură să-şi omoare iubitul strigoi.
    Totuşi …. merită citită această serie. important e să treceţi de primele 50 de pagini ale primului volum, care tind să fie un pic plictisitoare. După aceea devine chiar interesantă acţiunea.

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s