Oare poti… #9

A venit timpul jocului de FAZAN. Ordinea in care v-ati inscris este urmatoarea :
Irina Mihaila – 1
Alexandra – 2
Anka65 – 3
dReamS || eLLuTTzza – 4
Luiza – 5
Acum vreau asa: sa se pastreze ordinea. In prima tura, incepe urmatorul daca primul nu raspunde in 10 minute. De exemplu, trebuie sa inceapa Irina care nu e online acum asa ca va incepe Alexandra. Cand postati cuvintele, nu vreau sa va ingramaditi; trecetiva inainte de cuvant numarul. Litera cu care se incepe este aleasa cu ajurotul Random.org. Daca cineva iese din joc, trebuie doar sa lasati un comentariu… Restul regulamentului il gasiti aici. Nu aveti voie substantive proprii si nici cuvinte din alta limba. Cand cineva iese din joc, F.A.Z.A.N., jocul ori  s-a incheiat sau il las pana la sfarsit, depinde cum alegeti voi. Inca ceva, nu vreau ca cineva din afara sa dea comentarii cu [,] cuvinte pe care nu le stie. Asta inseamna descalificarea acelei persoane.

UPDATE: Din cauza absentei concurentilor, am sa anulez acest joc. Punctajul ramane acelas ca inainte de inceperea lui. Craciun fericit!

Reclame

21 de gânduri despre “Oare poti… #9

  1. Dupa ce o sa fie prezenta toata lumea, vom reincepe cu litera C. Pana atunci, daca cineva se retrage, e suficient sa lase un comentariu. Pana acum, alexandra are F.
    Micsorez miza. In loc de pierderea a 1000 de puncte, concurentii vor pierde doar 300 pentru fiecare litera pe care o primesc.

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s