Jocurile Foamei de Suzanne Collins

Jocurile foamei: jocuri sangeroase in care doar un singur tribut din 24 supravietuieste. Jocurile sunt conduse de capitoliu. Fiecare tribut e ales prin tragere la sorti, doua tributuri (o fata si un baiat ) din fiecare district.

Katniss nu se astepta ca sora sa, care are o singura intrare in urna, sa fie extrasa. Socata, se ofera sa-i ia locul, ajungand astfel sa participe la jocuri impreuna cu Peeta. Dupa mii de pregatiri si ore pierdute pe antrenament, stabilirea strategiei pe care o vor folosii in arena, cunoasterea mentrului, a echipei pregatitoare, incercarea de a obtine sponsori care sa le trimita lucruri folositoare in situatii critice, cunoasterea adversariilor, nu sunt inca pregatiti sa intre in arena, dar sunt obligati sa o faca. Se desfasoara lupte sangeroase pe viata si moarte. Lumea moare din lipsa proviziilor. Armele sunt putine in comparatie cu pofta de sange a celor din districtele 1, 2 si 3. Vor reusi Katniss si Peeta sa se intoarca vreodata acasa, in districtul 12, la familiile lor? Dar nu se poate intoarce decat unul singur. Care dintre cei 24 va fi? Veti afla citind cartea!

Mai mult, se anunta si ecranizarea seriei acesteia. Imaginea va va spune tot:

Suzanne Collins a reusit sa transpuna pe hartie toate sentimentele pe care le poti intalni in viata, intr-o poveste captivanta despre supravietuirea in situatii critice si protejarea celor dragi. Suspansul este pretutindeni, in diferite forme. Te face nerabdator sa aflii continuarea si, de asemenea, te face sa te temi de sfarsitul seriei. E ceva rar intalnit in asemenea proportii. Trebuie neaparat sa o cititi!

Reclame

2 gânduri despre “Jocurile Foamei de Suzanne Collins

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s