Noutati la Grupul editorial corint

In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru asenta de pe blog dar cred ca stiti cum e…vechea poveste : tezele. Partea buna e ca de marti lucrurile o sa se mai linisteasca si o sa fiu ceva mai activa. Cu toate astea, ma intorc cu vesti bune:

Enciclopedia paranormalului.

ENCICLOPEDIA PARANORMALULUI de Rupert Matthews, acum la Editura CORINT
Autor: Rupert Matthews (coordonator), Traducere: Livia Boja
Format: 20,5 x 26 cm, 304 pagini, 49,90 lei
Editura CORINT

Cu puţină vreme înainte de apariţia primului volum din seria Paranormal de Kiersten White, vă oferim un volum de excepţie, o enciclopedie a fenomenelor paranormale, un excelent material pentru aprofundarea domeniului.
Oamenii de ştiinţă consideră că lumea în care trăim este un loc previzibil şi că toate fenomenele de pe Pământ au o explicaţie logică.
Totuşi, sunt relatate foarte frecvent întâmplări ciudate şi aparent inexplicabile, care par să sfideze legile şi teoriile ştiinţifice.
De asemenea, există persoane cu puteri neobişnuite, care depăşesc natura umană.
În Enciclopedia paranormalului, lucrare apărută recent la Editura Corint, Grupul Editorial Corint, veţi putea citi povestiri incredibile despre fenomene din sfera supranaturalului, petrecute în vremuri îndepărtate sau mai apropiate: reincarnarea – fantomele – vampirii – fenomenul poltergeist – Yeti – OZN-urile – cercurile din lanuri, precum şi despre unele fiinţe sau întâmplări extraordinare, care nu şi-au găsit încă explicaţia.
Bine aţi venit în lumea paranormalului, unde nimic nu poate fi prevăzut.

Link de precomanda:

Nu-i asa ca-i minunat? Mai mult, in perioada asta se desfasoara targul de carte Gaudeamus pe care nu trebuie sa-l ratati. Puteti beneficia de o multime de reduceri: pachetul „Cercul secret” costa 70 lei, primele doua volume din „Sange albastru” costa 60 lei, iar volumele 1-3 din micutele mincinoase fac (toate la un loc) numai 70 lei. Dar asta nu e tot. Aveti reduceri la multe alte carti Leda. Distrati-va!

Reclame

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s