Noutati la Leda!!!

Buna toata lumea! Inainte sa incep cu noutatiile, vreau sa-mi cer scuze pentru inactivitatea de pe blog. Scoala imi consuma majoritatea timpului, in ultimile doua saptamani nu am apucat sa citesc mai mult de 10 pagini, si nici atat sa ma mai ocup de blog. Si imi pare rau sa va anunt ca asa o sa o tin si in urmatoarele zile.

Acum, ceva mai vesel. Linkul de precomanda de la „Tradari„, al doilea volum din „Altfel de ingeri” scris de Lili St. Crow a aparut.

DRU ANDERSON

Departe de a fi vreun înger

Lumea Reală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede.

Sărmana Dru… Părinţii ei au dispărut cu multă vreme în urmă. Graves, prietenul ei cel mai bun (şi singurul!), a fost muşcat de un vârcolac. Şi tocmai a aflat că sângele care îi circulă şi ei prin vene nu este în totalitate uman. Christophe, misteriosul şi chipeşul ei salvator, o ţine ascunsă la o şcoală secretă pentru djamphiri şi vârcolaci adolescenţi. O problemă ar fi că Dru este singura fată de acolo. Vestea proastă: instinctul ucigaş îi spune că unul dintre colegi vrea să o vadă moartă.

Cu toţi ochii aţintiţi asupra ta, să descoperi un trădător în Ordin nu e tocmai un lucru care poate rămâne fără urmări…

„… te lasă fără suflare, îţi face inima să-ţi bată nebuneşte, nu te slăbeşte o clipă” – KIRKUS

Asta nu e tot! In curand (foarte curand) se vor lansa si Jucul minciunii de Sara Shepard dar si Revelatii, al treilea volum din „Sange albastru” de Mellisa de la Cruz.

Reclame

6 gânduri despre “Noutati la Leda!!!

    1. Da! Oricum, editura Leda e cea mai tare! Publica cele mai multe serii si e cea mai activa. Si nu trebuie sa o punem in aceeasi oala cu corint juniorul chiar daca sunt toate la Corint, asa cum fac unii (mirel, stii ca la tine ma refer) avand in vedere ca cj publica odata la 3 ani o carte si lasa seriile necompletate iar leda le publica mereu la cererea cititorilor.
      Cat despre serial, cui nu-i place si ecranizarea seriilor preferate? E minunat

  1. Abia aşteptam să apară volumul 2 din „Altfel de îngeri”. Acum că am am comandat-o, aştept curierul şi visez să apară curând şi „Oraşul de sticlă” din sria Instrumente mortale 🙂

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s