Tunele

E una din primele carti citite de mine si, de asemenea, una din cele mai frumoase. „Tunele” mi-a atras atentia de la prima la ultima pagina, povestea curgand usor, actiunea fiind continua si palpitanta, dar, in acelas timp, cu pauze pentru „a te lasa sa respiri”. Iata despre ce e vorba:

Tatal lui Will dispare si nimeni nu are cea mai vaga idee unde este. Dupa cateva zile de la disparitia lui, Will, impreuna cu pietenul lui, Chester, decid sa investigheze ei insisi disparitia. Progresand in cautarile lor, cei doi descopera, in pivnita Burrows, un tunel ascuns dar in care era montata aparatura electrica, si, din pacate, cu tavanul prabusit. Baietii, curiosi si convinsi ca pe acolo a plecat Dr. Burrows, au incept sapaturile. Dupa ce termina de sapat, vrand sa-si continue drumul, cei doi si afunda in tunel. Acolo intalnesc chestii bizare ca o masinarie necunoscuta sau un lift care duce la o usa de fier. In spatele usii de fier se afla un oras. Iar, in acel oras se afla o organizatie numita Styx care vrea sa puna mana pe lumea de la suprafata. Totusi, in colonie, Will isi regaseste familia sa biologica a carei existenta nu o stia si, in acelas timp, si fratele pe care nu l-a avut niciodata. Si, sa nu uitam ca Will era vanat de Styx si ca Chester a ajuns sa zaca intr-o inchisoare murdara, numarandu-si zilele.

Tunele este una din cartile mele preferate si a patra citita de mine. Si, de asemenea stiu, ca indiferent de cate ori o voi reciti, niciodata nu-si va pierde farmecul.

7 gânduri despre “Tunele

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s