Operatiunea Haos

Stevan Matuchek e varcolac. Nevasta lui, Virginia, e vrajitoare. Amandooi sunt cetateni ai planetei Midgard, o lume care nu se deosebeste prin nimic de Pamant. Are aceeasi istorie, e populata de aceeasi oameni. Exista totusio mica diferenta: pe Midgard functioneaza legile magiei. Cand fiica lor este rapita si dusa in Iad, sotii Matuchek vor incerca s-o salveze. Vreti sa stiti cum arata Iadul? Are un cer negru, incredibil de negru, care se bolteste deasupra unui ses cenusiu ca o placa de beton – fara nici un relief, cu exceptia unor potruberante cu forme hidoase. Lumina dine de jos, palida si incolora. Linia orizontului nu se vede. Iata unde vor ajunge Steve si Virginia, insotiti de Nicolai Ivanovici Labacevski si Jonas Bolyai.

Nume:Operatiunea Haos

Editura: Nemira

Autor:Poul Anderson

Fiindca este o carte rara dar interesanta, m-am gandit sa o caut in format electronic pe net. Clik aici pentru a o citi. O puteti downloada gratuit daca incarcati orice altceva in format pdf, txt sau altele.

Reclame

5 gânduri despre “Operatiunea Haos

      1. Nu făceam asta, doar că la o recenzie atât de frumoasă i s-ar potrivi o copertă pe măsură. Crede-mă, m-am lăsat de prea multe ori influenţată de coperţi drăguţe, iar conţinutul a fost oribil. Nu mai fac greşeala asta a doua oară:D

        Dee

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s