Araminta Nalucila

„Totul a inceput cand ma aflam in dormitorul meu de joi, facandu-mi exercitiile de fantoma. Intodeauna am facut, in mod regulat exercitii de fantoma, caci socoteam ca ar fi mult mai usor sa descopar o fantoma daca m-ar lua una de-a ei.”

Asa incepe prima carte din seria Araminta Nalucila, Casa mea bantuita. Este o carte de copii, plina de umor si aventura scrisa de cunoscuta autoare de romane de copii, Angie Sage. Actiunea incepe cand Araminta, care locuieste impreuna cu matusa si unchiul ei (Tabby si Drak) intr-o casa mare, descopera un pasaj secret. Si, parcurgand pasajul, Araminta descopera…fantome?! Dar asta nu e singura ei problema. Matusa Tabby vrea sa vanda casa, si adata cu ea si pasajul din interiorul ei.

Mai mult nu pot sa va dezvalui (pe langa faptul ca este o familie cu coate ascutite) caci, plina de imagini, cartea este foarte mica. Numarul paginilor primei carti este 133 iar formatul cartii este si asa mic. Dar, lasand la o parte numarul de pagini si foarte frumoasele si ineditele imagini, cartea este interesanta, amuzanta si potrivita pentru o dupamiaza linistita. O recomand tuturor, de la varsta de 7 la 100 de ani (un om la o varsta mai inaintata cred ca ar fi orb). Spor la citit!

 

 

Titlu: Araminta Nalucila

Titlu original: Araminta Nalucila

Autor: Angie Sage

Pret: 25

Pret redus:10

Reclame

9 gânduri despre “Araminta Nalucila

      1. Nope, O singura carte este 25 de lei, dar deja nu mai gasesti. O singura carte costa 10 lei, mai nou, caci mai greu le gasesti fara reducere. Le poti lua, astfel, pe toate trei cu 30 de lei 😛

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s