Ochiul lumiiM-am dus si eu la biblioteca si in loc de ,,Padurea Spanzuratilor” am plecat cu ,,Ochiul Lumii” cu care m-am chinuit si delectat in acelasi timp.De ce?

1)Am terminat-o cu cartile mai lungi de 700 de pag.!Mi-am dat seama ca majoritatea au pagini ,,de umplutura” si daca mai am norocul sa aiba si o poveste care sa nu-mi placa ,ce sa spun,perfect!

Mi-a luat aproximativ 3 saptamani pana sa inchei lectura si m-a preocupat numai ea.Am fost concentrata numai pe ea si tot mi-a luat o groaza de timp.Povestea e interesanta ,nimic de zis, dar are momente in care iti vine sa-i dai o palma autorului, fiindca nu dezvaluie parti importante din actiune si, in plus,lasa cititorul sa astepte un amarat de motiv , sute de pagini,Si mai e o problema.A scurtat momentele de tensiune si suspans prin rezolvarea conflictelor super rapid.Eu nu sunt de acord fiindca ori duci ceva pana la capat ori nu-l mai faci.Nu conta ca mai trebuie adaugate pagini,pe langa cele 900 erau ignorabile.

2)S-a spus despre serie ca seamana cu ,,Stapanul Inelelor” a lui Tolkien.Mda…are ceva asemanari si eu era cat pe ce sa abandonez cartea din cauza asta. Dar,povestea e interesanta si inevitabilul ,am continuat si bine am facut pentru ca pana la sfarsit ,a ajuns sa-mi placa .

3)Cert e ca nu e perfecta. Nici pe departe.Dar e indeajuns de aproape car sa te tina conectat si sa vrei sa mai gusti un volum.

4)Scriitura nu e greoaie.Limbajul nu are cuvinte necunoscute ci sunt comune si pe intelesul tuturor.Ce creeaza senzatia asta de greoi e numarul paginilor.Eu am patit sa citesc 50 de pagini si sa constat ca ceea ce se intampla in pagina 1 a acestor 50 nu se prea  schimbase pana la sfarsit.Spoiler:Ei tot pe drumuri erau si tot cautau un loc de odihna.

5)Per total, mi-a placut ;cu unele mici obiectii dar a fost ok.Abia astept sa citesc volumul 2.

6)Povestea e interesanta.

Rand ,Perrin si Mat sunt prinsi intr-o lupta ce tine de secole, intre Bine si Rau .Nestiind in cine sa aiba  sau nu incredere si permanent vanati de iscoade  ale Celui Intunecat,cei  trei prieteni pornesc insotiti spre aflarea raspunsurilor si astfel,au parte de o calatorie incredibila si plina de aventuri!(Binenteles , povestea e mai complicata.)

Completari de la cei care ua citit.:)

7)Cuvantul meu preferat din toata cartea este ,,Aiel”=luptatori foarte curajosi ce isi pun un val pe fata inainte sa ucida.

Nume:Ochiul lumii

Autor:Robert Jordan

Editura:RAO

Anul aparitiei:2009

Nr.pagini:928

Nota mea:9

Mikaella

Reclame

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s